Kuvittele, että olet Jyväskylän paviljongin rakennusmessuilla, missä Hivo esittelee innovaatioitaan. Messupiste on suunniteltu vetämään puoleensa kävijöitä modernilla ja inspiroivalla tavalla. Rakenteet ovat sekä futuristisia että kestävän kehityksen mukaisia, luoden visuaalisen kerronnan, joka kuvastaa Hivon sitoutumista innovaatioon ja ympäristön huomioimiseen. Messupisteellä on interaktiivisia näyttöjä, jotka esittelevät uusimpia tuotteita ja palveluita, ja asiantuntijat keskustelevat kävijöiden kanssa jakamassa tietoa ja inspiraatiota. Valaistus on suunniteltu korostamaan tuotteiden ja palveluiden piirteitä, samalla kun se luo kutsuvan ja energisen tunnelman. Pisteellä on myös viheralueita, jotka tuovat esiin yrityksen sitoutumisen kestävään kehitykseen, tarjoten samalla levähdyspaikan messuvieraille. Tämä on kohtaus, joka herättää uteliaisuutta ja innostusta, kutsuen kävijöitä tutustumaan lähemmin siihen, miten Hivo voi auttaa heitä saavuttamaan omat tavoitteensa innovatiivisesti ja vastuullisesti.

✨  Hivo on mukana tämän vuoden Jyväskylän rakennusmessuilla! ✨

Kutsumme teidät tutustumaan tulevaisuuden innovaatioihin ja kestävän kehityksen ratkaisuihin, jotka mullistavat alaa. 🏗️🌿

📍B-563 Tule löytämään meidät messuilla! Meillä on esillä uusimpia kokonaisuuksia, jotka on suunniteltu niin omakotitalon rakentajalle kuin pienempiin latausaseman asennuksiin. Olipa kyseessä sitten uusi projekti tai vanhan päivittäminen, asiantuntijamme ovat paikan päällä jakamassa ideoita ja inspiraatiota asennuksiin liittyen.

🔍 Miksi vierailla juuri meidän pisteellämme?

– Koe ensikäden tieto ja näe uusimmat innovaatiot toiminnassa.

– Keskustele asiantuntijoidemme kanssa ja saa vastauksia kiperiin kysymyksiisi.

– Tutustu, miten voimme auttaa sinua toteuttamaan unelmiesi projektit.

🌟 Tule jakamaan ideasi, suunnitelmasi ja unelmasi kanssamme. Yhdessä voimme tehdä niistä totta.

🗓️ 15-17.3

🕒 10-17, Su 10-16

📍 B-563

Nähdään Jyväskylän rakennusmessuilla – kohti innovatiivisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta yhdessä! 🚀

Lisää infoa #jyväskylänrakennusmessut sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *