Artikkelit

Kuvittele toinen moderni talo, jossa on aurinkopaneelit katolla. Talo on kaksikerroksinen, suurella ikkunoilla varustettu rakennus, joka on suunniteltu minimalistiseen tyyliin. Ulkoväri on neutraali, esimerkiksi harmaa tai valkoinen, ja se korostaa rakennuksen moderneja, suoria linjoja. Talon katolla on huomiota herättävä aurinkopaneelien asetelma, joka on integroitu siististi ja modernisti osaksi rakenteita, jotta se maksimoi auringonvalon keräämisen tehokkaasti. Ikkunat ovat suuria ja ulottuvat melkein lattiasta kattoon, tarjoten asukkaille upeat näkymät ympäröivään maisemaan ja mahdollistaen luonnonvalon maksimaalisen hyödyntämisen sisätiloissa. Talo sijaitsee tilavalla tontilla, jossa on hyvin hoidettu nurmikko ja joitakin koristepuita, jotka lisäävät yksityisyyttä ja vihreyttä ympäristöön. Tämä moderni koti ei ainoastaan tarjoa asumismukavuutta, vaan se on myös energiatehokas ja ympäristöystävällinen valinta.
Aurinkopaneelit

Erot aurinkopaneeleiden asennus tavoissa

Suomen tavoitteena on kymmenkertaistaa tämän hetken 600 megawatin aurinkosähkön tuotanto vuoteen 2030 mennessä. Aurinkoenergia on yhä tärkeämpi puhtaan energian lähde, joka tarjoaa kestävän ja ympäristöystävällisen

Lue lisää »
Nykyaikainen talo, jonka avaralla pihalla seisoo tyylikäs sähköauto, joka muistuttaa Tesla Model Y:tä. Tämä kuva korostaa ekologista elämäntapaa modernissa ympäristössä, suurten ikkunoiden ja minimalistisen estetiikan vallitessa.
Sähköauton laturit

Tesla laturin asennus

Tesla Wall Connector tarjoaa sähköautoilijoille nopean ja mukavan tavan ladata autonsa kotona. Käymme tässä artikkelissa läpi mitä lataajan kannattaa huomioida laturista ja asennuksesta. Käymme myös

Lue lisää »
IMG 0764
Yhteistyö

eWatt X Hivo yhteistyöhön⚡️

Olemme erittäin ylpeitä ilmoittaaksemme uudesta yhteistyöstä eWatin ja Hivon välillä. Yhteistyömme kautta tulemme palvelemaan asiakkaitamme kohti turvallista, kestävää ja energiatehokkaampaa sähkönkäyttöä niin kodeissa että yrityskiinteistöissä.

Lue lisää »
Pääsit sivun loppuun.