SÄHKÖASENNUSPALVELUT

Kumppanuusmalli

Täydennämme tuotemyyntiänne kokonaisuudeksi tuomalla asennuspalvelun samaan yhteyteen. Tuomme läpinäkyvän prosessimme lisäämään kilpailuetuanne. Saumaton ja kiinteähintainen palvelukokonaisuutemme luo ylivertaista asiakasarvoa.

Kumppanuusmallimme avulla palvelet asiakastasi kokonaisvaltaisesti. Kiinteähintainen palvelumallimme tarjoaa saumatonta helppoutta, jolloin vältytään ylimääräiseltä tiedonsiirrolta ja puhelinsoitoilta.

Pientalot

Uusien pientalojen sähkötyöt kauttamme kokonaissuorituksena. Suunnittelusta toteutukseen kiinteällä hinnalla. Verkkokaupastamme löydät avaimet käteen pakettimme kiinteällä hinnalla. Kauttamme myös laadukkaat räätälöidyt ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Räätälöinti tarpeissa voit olla meihin yhteydessä palvelu@hivo.fi

Aurinkosähköjärjestelmät kauttamme turvallisesti ja laadukkaasti. Katollesi tai maatelineisiin. Verkkokaupasta löydät avaimet käteen pakettimme katollesi asennettuna 2kW-14kW. Näiden lisäksi kauttamme onnistuu myös räätälöidyt järjestelmät täyttämään juuri sinun tarpeesi. Räätälöinti tarpeissa voit olla meihin yhteydessä palvelu@hivo.fi

Sähköasennusten verkkokauppa

Myymme verkkokaupassa sähkötuotteita ja sähköasennuspalveluita kuluttajille. Myymme esimerkiksi sähköauton latausasemia ja aurinkopaneelijärjestelmiä kiinteähintaisesti asennettuna. Näiden lisäksi kaupastamme löydät ennennäkemättömän helposti pistorasian vaihdosta koko omakotitalojen sähkötöihin. Tutustu kaupassamme olevaan valikoimaan.

Taloyhtiöiden sähköpalvelut

Tarjoamme taloyhtiöille kiinteähintaista laitteistojen päivittämistä. Voimme asentaa kiinteähintaisesti taloyhtiöönne esimerkiksi uudet termostaatit, palovaroittimet, sähköauton latausasemat tai aurinkopaneelijärjestelmät. Jättämällä viestin osoitteeseen palvelu@hivo.fi, selvität taloyhtiöllenne sopivan kiinteähintaisen kokonaisuuden.

  • Pienkerrostalot
  • Rivitalot
  • Hallit
  • Toimitilamuutokset

Kauttamme laadukasta sähköurakointia edellä mainittuihin kohteisiin. Aivan uudenlaisella palveluasenteella. Solmitaan kanssanne kumppanuussopimus ja tekijämme ovat käytössänne kiinteällä hinnalla sopimuskauden aikana. Tai voitte laittaa meille kohteestanne tarjouskyselyä osoitteeseen aleksi.valkonen@hivo.fi . Yhdessä luomme laadukasta ja läpinäkyvää tulevaisuutta.

Valaistuksen energiaoptimointi

Helvar dali ohjelmoinnit luotettavasti ja osaavalla näkemyksellä. Dali laitteistolla luot laadukkaat valaistusratkaisut energiatehokkaasti. Osaamistamme on hyödynnetty monipuolisesti uusiokohteista, saneerauskohteisiin. Mikäli kohteessasi suunnitellaan vanhojen valaisimien uusimista leditekniikkaan, ja ohjainlaitteisto on Helvarilta. Suosittelen lämpimästi olemaan yhteydessä osaavaan ohjelmoijaan. Etsitään teille yhdessä ympäristöystävälliset ja energiaa säästävät valaisimet, joiden toiminta kruunataan osaavalla ohjelmoinnilla.

Olemme nähneet paljon hyviä valaisinratkaisuja, joiden optimointi on täysin hyödyntämättä. Teemme Helvar Dali ohjelmointeja kumppaneidemme myymille valaisimille. Otamme mielellään myös uusia järjestelmiä palvelukokonaisuuksiimme ja uskomme yhteistyöhön. Valaisinvalmistajat tai muiden ohjelmoitavien tuotteiden omaajat, hakeutukaa kumppaniksi Kumppanuudet-sivulla.

Helvar Designer Certified Logo

Sähkötyöt rakennusliikkeille ja talotehtaille

Voimme solmia rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa kumppanuussopimuksen. Kuulemme mielellämme lisää erityisesti tuotteistuista kokonaisuuksista. Yhdessä luomme laadukasta ja läpinäkyvää tulevaisuutta.