Miltä tuntuu ladata sähköautoa?

Kysyimme, tässä vastaus

Jännittävältä. Uudelta. Helpolta. Ekologiselta. Vastuulliselta. Futuristiselta. Kestävältä. Aikaa vievältä (joskus). Rauhalliselta. Hiljaiselta. Turvalliselta. Tehokkaalta. Innostavalta. Edulliselta pitkällä tähtäimellä. Käytännölliseltä. Sujuvalta. Energiaa säästävältä. Täynnä mahdollisuuksia. Mukavalta. Modernilta. Vähemmän stressaavalta. Kätevältä. Ympäristötietoiselta. Tulevaisuuteen suuntautuneelta. Innovaatiiviselta. Mukavalta. Turvalliselta. Hallittavalta. Käyttäjäystävälliseltä. Teknologiselta. Tärkeältä. Kiinnostavalta. Järkevältä. Uudelta ja parannetulta. Muutokselta parempaan suuntaan. Kestävältä kehitykseltä. Tietoiselta valinnalta. 

Laturit asennettuna

Alla esitetyt hinnat sisältävät latauslaitteen asennettuna valmiiseen piuhaan.
Muut asennusvaihtoehdot löydät verkkokaupastamme.

Wallbox Pulsar Plus on tyylikäs ja kompakti latauslaite, joka tarjoaa nopean ja turvallisen latauksen kaikille sähköautoille. Sen älykkäät ominaisuudet, kuten WiFi- ja Bluetooth-yhteys, mahdollistavat helpon hallinnan ja seurannan älypuhelimella. Latauksen optimointi tekee siitä luotettavan ja tehokkaan valinnan sähköautoilijoille.

Garo Entity Pro on laadukas ja kestävä sähköauton latauslaite, joka tarjoaa nopean ja turvallisen latauksen. Laite on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, mutta sopii myös yksityiskäyttöön. Sen monipuoliset ominaisuudet, kuten WiFi- ja RFID-tunnistus, mahdollistavat kätevän hallinnan ja seurannan. Garo Entity Prontehokkuus ja luotettavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan sähköautoilijoiden tarpeisiin.

Wallbox Copper SB on tyylikäs ja tehokas latauslaite, joka tarjoaa nopean ja turvallisen latauksen sähköautoille. Laite on varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka mahdollistaa latausprosessin kätevän hallinnan ja seurannan. Sen moderni muotoilu ja pienikokoinen rakenne sopivat täydellisesti kotikäyttöön, ja sen yhteensopivuus kaikkien sähköautojen kanssa tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille sähköautoilijoille.

Kotiin, taloyhtiölle, yritykselle

Mihin tarvitsen sähköauton latauslaitetta?

Sähköauton laturin asentaminen kotiin, taloyhtiölle tai yritykselle tarjoaa useita etuja. Ensinnäkin, se tarjoaa kätevän ja nopean tavan ladata sähköautoa kotona tai työpaikalla ilman tarvetta etsiä julkisia latauspisteitä, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Toiseksi, kotilaturin asentaminen mahdollistaa sähköauton lataamisen yön aikana, jolloin sähkön hinta on yleensä alhaisempi, mikä vähentää latauskustannuksia. Tämä voi myös auttaa vähentämään riippuvuutta julkisista latauspisteistä, jotka voivat olla ruuhkaisia ja kalliita.

Kolmanneksi, sähköautojen latausmahdollisuus kotona tai työpaikalla voi parantaa kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta sähköautoilijoiden keskuudessa.

Lopuksi, taloyhtiöissä ja yrityksissä asennettu latausinfrastruktuuri voi tarjota kilpailuetua ja osoittaa yrityksen tai taloyhtiön sitoutumista kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin.

Siispä lyhyesti #aikaa #rahaa #kiinteistönarvo #houkuttelevuus #kestäväkehitys.

Yhteys