Tilaus- ja toimitusehdot: Hivo Oy

Päivitetty 28.03.2024

1. Yleistä

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja sovelletaan Hivo Oy tarjoamien sähköurakointipalveluiden tilauksiin ja toimituksiin. Tilaamalla palveluitamme hyväksyt nämä tilaus- ja toimitusehdot. Nämä ehdot voivat muuttua, ja voimassa olevat ehdot ovat aina saatavilla Hivo Oy verkkosivustolla.

2. Tilaaminen

Sähköurakointipalveluiden tilaaminen tapahtuu Hivo Oy verkkosivuston kautta. Tilauksen tekeminen edellyttää, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on oikeus solmia sitova sopimus. Tilaus vahvistetaan sähköpostilla, jossa vahvistetaan tilauksen vastaanotto ja annetaan tilauksen tiedot. Hivo Oy pidättää oikeuden hylätä tilauksen missä tahansa vaiheessa, mikäli epäillään vilpillistä toimintaa.

3. Hinnat

Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa tilaushetkellä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia muita veroja tai maksuja. Hivo Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja ja tarjouksia. Hinnat sisältävät tuotekuvauksen mukaisen tuotteen ja/tai palvelun asiakkaan tekemien valintojen (esim. teho, väri) mukaan, eikä ilmoitettuun hintaan sisällytetä kuvaukseen kuulumattomia lisätöitä ilman erillistä sopimusta asiakkaan kanssa.

4. Toimitus

Toimitus tapahtuu tilauksen mukaisesti sovitussa aikataulussa ja paikassa. Hivo Oy ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisista esteistä tai muista syistä, jotka ovat Hivo Oy:n vaikutuspiirin ulkopuolella. Mikäli toimitus viivästyy yli Hivo Oy:n ilmoittaman ajan, tilaajalla on oikeus purkaa sopimus. Toimitettavat tuotteet ovat Hivo Oy:n omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu.

5. Peruutus

Tilauksen peruutus on mahdollista 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä, kunhan se tapahtuu ennen työn aloittamista. Mikäli tilauksen peruutus tapahtuu sen jälkeen, kun työ on aloitettu, Hivo Oy:llä on oikeus veloittaa aiheutuneet kulut. Tilauksen voi peruuttaa puhelimitse yhteystietosivulta löytyvästä palvelunumerosta.

6. Reklamaatio ja palautus

Mikäli palvelussa ilmenee virhe, tulee siitä ilmoittaa välittömästi Hivo Oy:lle. Hivo Oy korjaa virheet tai toimittaa puuttuvat tuotteet. Hivo Oy ei vastaanota palautuksia, sillä kyseessä on palvelu.

7. Maksutavat

Klarna: Voit maksaa verkkopankki- tai korttimaksulla Klarna AB:n avulla. Klarnalla voit myös pilkkoa maksut osiin.

Verkkolasku: Voit jättää käytettävät verkkolaskutiedot ja sopia Hivo Oy:n kanssa maksusuunnitelman. Voit maksaa heti kokonaisuudessaan tai osissa erillisen maksutaulukon mukaisesti.

Sähköpostilasku: Voit jättää käytettävät sähköpostilaskutustiedot ja sopia Hivo Oy:n kanssa maksusuunnitelman. Voit maksaa heti kokonaisuudessaan tai osissa erillisen maksutaulukon mukaisesti.