Aurinkopaneelit hallin katolla

🤯Miksi aurinkopaneelit kannattaa hankkia syksyllä?

🍂Syksyllä asennetuilla aurinkopaneeleilla on etulyöntiasema, koska aurinkopaneelit saadaan asennettua ennen kevään sesonkia ja ne alkavat tuottamaan optimaalisesti heti kevään ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien.

📅Syksy ei ole aurinkopaneelien sesonkiaikaa, mikä näkyy suoraan hinnoissa. Tämä tarkoittaa, että aurinkopaneelit ja niiden asennushinnat ovat alhaisempia, mikä parantaa niiden hyötysuhdetta. Tällöin voit säästää selvästi rahaa. Lisäksi asennus sekä toimitusajat ovat huomattavasti lyhyempiä. Fiksua on myös hankkia aurinkopaneelit täysin kiinteään hintaan, jolloin kauppaan ei sisälly mitään poikkeuksia.

💰Jos et ole hyödyntänyt vielä tämän vuoden kotitalousvähennystä ja olet miettinyt aurinkopaneelien hankintaa, on fiksua harkita ostoa syksyllä kiinteällä kuukausihinnalla, jotta ei tarvitse sijoittaa kaikkea kerralla.

📈Saat varmistusta sähkönhinnasta, eikä mahdolliset energian hinnanmuutokset vaikuta teihin yhtä voimakkaasti. Tämä on loistava tapa lisätä omavaraisuutta ja käyttää uusiutuvaa energiaa suoraan omalta katolta

📍Tähän huoleton vaihtoehto on sopivan ratkaisun löytyessä asentaa paneelit jo syksyllä, jolloin niistä pääsee hyötymään ennen talvea tai sopia asennusaika jo keväälle, jotta saa paneeleista kaiken irti. Tällöin asennuksesta otetaan 100€ varausmaksu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *