VASTUULLISUUS

PLANEETTA

Toimintamme tarkoituksena on vähentää osaltamme rakentamisen hiilijalanjälkeä. Tunnistamme tuotteiden valmistusketjusta tulevan kuorman, jonka ansiosta pyrimme etsimään käyttöömme mahdollisimman vähän planeettaa kuormittavat vaihtoehdot ja sitoudumme käyttämään niitä. Tunnistamme myös itse urakoinnista aiheutuvan kuorman, jonka ansiosta kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja prosessejamme vähähiilisempään suuntaan. Esimerkkinä yrityksen sähköautot ja turhien tavarankuljetusten vähentäminen toimintamallimme avulla.

Sähkötöistä syntyy reilusti jätettä. Jätteen määrään pyrimme vaikuttamaan jo tavaran tilauksen aikana valitsemalla toimittajan, joka on ottanut huomioon planeetan kuormittavuuden vähentämisen pakkausmateriaaleissaan. Tästä huolimatta jätettä syntyy myös meidän toiminnastamme. Syntyvän jätteen sitoudumme osaltamme kierrättämään 100%.

Kotimaisuus on meille kunnia-asia. Unelmien maailmassa kaikki käyttämämme materiaali olisi kotimaista. Näinhän asia ei kuitenkaan oikeassa maailmassa ole. Pyrimme valitsemaan valtaosan käyttämistämme materiaaleista kotimaisuus edellä. Kannamme avainlippua merkkinä siitä, että ajamme kotimaamme etua.

Dokumentoimme työmme kattavasti ja laadukkaasti sähköiseen muotoon. Dokumentin työstä toimitamme aina asiakkaalle sähköpostilla. Näin tekemiimme asennuksiin on helppo palata myös tulevaisuudessa. Pidämme läpinäkyvää dokumentointia laatutakuuna työllemme.

Työntekijämme

Meille on tärkeää olla tiimi. Meillä kukaan ei ole yksin, koska yhdessä olemme enemmän. Meillä kaikki alkaa laadukkaasta perehdytyksestä. Meidän tiimissä jokaisen ääni kuullaan. Meille turvallisuus on asia numero yksi. Niin henkisen kuin fyysisen turvallisuuden kautta luodaan loistava pohja kaikelle muulle yhdessä tekemiselle.

Meillä on joka päivä tarkoitus olla hieman parempi kuin eilen. Tähän päästään, kun ideoidaan ja toteutetaan yhdessä. Luetaan ja kouluttaudutaan. Haetaan osaamista alan ulkopuolelta ja muovataan siitä alallemme sopiva. Jokainen ajatus ja innovaatio on äärimmäisen tärkeä. Meillä niitä arvostetaan.

Turvallisuus ja sähkötyöturvallisuus on osa identiteettiämme. Työmme riskit kartoitetaan ja toteutus suunnitellaan aina turvallisuus edellä. Olemme turvallisuusajattelun ammattilaisia. Käytössämme on laadukkaat henkilösuojaimet ja työkalut, joilla suojaudumme työssämme olevia riskejä vastaan.

...

Yhteiskunta-arvo

Uudistamme sähköasennuspalvelu alan. Palautamme luottamuksen hinnoitteluun ja laatuun

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja asiantuntijuutta syventäviä työmahdollisuuksia maan laajuisesti ainutlaatuisella toimintamallilla

Vastuullinen ja kestävä kehitys on toimintamme perusta, jota edistämme yhdessä asiakkaidemme kanssa ekosysteemisellä toimintamallilla