Tässä on uusi kuva, jossa moderni naapurusto, jossa yksi taloista on varustettu aurinkopaneeleilla, ja yhdessä pihassa on BMW i5. Hivo Tarjoaa Aurinkopaneeleiden Asennusta Jyväskylässä Kuvassa näkyy aurinkopaneeleilla varustettu moderni talo viihtyisässä esikaupunkinaapurustossa. Taivas on kirkkaan sininen ja aurinko paistaa, mikä korostaa aurinkoenergian hyödyntämistä. Yhdessä pihassa on tyylikäs BMW i5, joka lisää modernin ja ympäristöystävällisen tunnelman. Hivo tarjoaa korkealaatuista aurinkopaneeleiden asennusta Jyväskylässä. Meidän asiantunteva tiimimme varmistaa, että aurinkopaneelit asennetaan optimaalisesti, jotta ne tuottavat mahdollisimman paljon energiaa ja säästävät rahaa sähkölaskuissa. Käytämme edistyksellisiä teknologioita ja tarjoamme asiakaslähtöisiä ratkaisuja, kuten etäkartoituksia, jotka säästävät aikaa ja rahaa. Aurinkopaneeleiden asennus on ympäristöystävällinen valinta, joka tukee kestävää kehitystä. Hivon ratkaisut ovat suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen elämän tarpeisiin, yhdistäen innovatiivisen teknologian ja käytännön hyödyt. Ota yhteyttä meihin ja selvitä, miten voimme auttaa sinua siirtymään kohti vihreämpää tulevaisuutta aurinkoenergian avulla. **Ota yhteyttä ja selvitä lisää aurinkopaneeleiden asennusmahdollisuuksista Jyväskylässä!

Aurinkopaneelien Kartoituskäynnit: Näin saat parhaan tarjouksen?

Mitä käsittelemme?

Aurinkopaneelien suosio kasvaa jatkuvasti mutta saako asiakas parhaan vaihtoehdon perinteisellä tavalla? Tai oletko törmännyt aurinkopaneelimyyjän tarjoukseen ”tilaa kartoitus ilmaiseksi”? Kun yhä useammat kotitaloudet ja yritykset etsivät ympäristöystävällisiä ja kustannustehokkaita energiaratkaisuja, on osan vanhoista tavoista jäätävä. Tämä kehitys on osittain seurausta ilmastotietoisuuden lisääntymisestä ja teknologian kehittymisestä, joka on tehnyt aurinkoenergiasta entistä saavutettavampaa ja edullisempaa mutta ovatko jo aurinkopaneeleiden hankkineet hyötyneet tästä?

Mitä veikkaat, kuinka kustannustehokasta aurinkopaneelin myyjille on kierrellä ympäri kaupunkeja kartoittamassa taloja? Samaan aikaan, kun kilpailu kovenee ja kW hinta on laskussa itse aurinkopaneelit ja teknologia paranevat, mikä on loppukäyttäjän kannalta erinomainen asia. Kuitenkaan myynti hinnat eivät laske samaan tahtiin. Tässä tapauksessa ketään ei varmastikaan kiinnosta myyjän kulut mutta totuus on se, että ne vaikuttavat loppujen lopuksi kuitenkin asiakkaan maksamaan hintaan.

Aurinkopaneelien hankinta alkaa yleensä kartoituskäynnillä, jossa asiantuntija arvioi kiinteistön soveltuvuuden aurinkopaneeleille. Älkää käsittäkö väärin. Tämä vaihe on olennainen, sillä se varmistaa, että paneelit sijoitetaan optimaalisesti ja että asennus täyttää kaikki tekniset vaatimukset. Kartoittamalla kiinteistö voidaan varmistaa, että aurinkopaneelit tuottavat maksimaalisen määrän energiaa ja että järjestelmä toimii tehokkaasti sekä on asiakkaalle järkevä kokonaisuus.

Artikkelin tarkoituksena on tuoda esiin niin sanottujen ”ilmaisten kartoituskäyntien” todellinen hinta. Vaikka nämä käynnit markkinoidaan ilmaisina, niiden kustannukset on katettava jotenkin. Usein ne piilotetaan aurinkopaneelijärjestelmän loppuhintaan. Tämän vuoksi on tärkeää, että kuluttajat ymmärtävät, ettei mikään ole todella ilmaista, vaikka se markkinoitaisiin ilmaisena. Sen lisäksi kartoitukseen on tämän päivän teknologialla huomattavasti tehokkaampia ja parempia tapoja, kuin tulla kartoittamaan järjestelmä toisen kotiin. Tämän ohella artikkeli käsittelee etäkartoituksen hyötyjä, kuten kustannussäästöjä, ajan säästöä ja tehokkuutta, ja miksi se voi olla parempi vaihtoehto perinteiselle kartoituskäynnille. Tykkäätkö itse päästää tuntemattomia sisään ”kartoittamaan” taloasi?

Tavoitteena on tarjota ymmärrystä kartoituskäynneistä ja niiden tavotteista sekä auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä aurinkopaneelien hankinnassa. Kun tiedät mitä haluat, säästät huomattavasti rahaa ja aikaa. Tarkoitamme kartoituskäynnillä fyysistä tapaamista, jossa asiantuntija tulee kohteeseen paikalle kartoittamaan sopivan kokoista aurinkopaneelikenttää.

Sisällysluettelo

 1. Mikä on aurinkopaneelien kartoituskäynti?
 2. Ilmaiset kartoituskäynnit: mitä ne oikeasti maksavat?
 3. Etäkartoitus: tehokas ja paras vaihtoehto
 4. Yhteenveto

1. Mikä on aurinkopaneelien kartoituskäynti?

Mitä aurinkopaneelien kartoituskäynti on?

Aurinkopaneelien kartoituskäynti on ensimmäinen vaihe aurinkopaneelijärjestelmän asennusprosessissa. Tämä käynti sisältää asiantuntijan vierailun kiinteistössäsi arvioidakseen sen soveltuvuuden aurinkopaneeleille. Kartoituskäynnin aikana tarkastellaan muun muassa seuraavia asioita:

 • Kiinteistön sijainti ja ympäristö: Asiantuntija tarkistaa, miten paljon aurinkoa kiinteistö saa päivän aikana ja onko mahdollisia varjostavia esteitä, kuten puita tai rakennuksia, jotka voivat vaikuttaa paneelien tehokkuuteen.
 • Katon kunto ja suuntaus: Aurinkopaneelien optimaalinen sijoittaminen edellyttää katon suuntauksen arviointia. Oikea suuntaus maksimoi paneelien energian tuotannon.
 • Toiveet: Asiakkaan kriteereitä tai toivomuksia.

Miksi kartoitus on tärkeä?

Aurinkopaneelien kartoitus on olennainen, koska se varmistaa järjestelmän optimaalisen toiminnan ja tehokkuuden. Kaikki talot ovat loppupeleissä kuitenkin yksilöllisiä. Tässä muutamia syitä, miksi kartoitus itsessään on tärkeä:

 • Optimaalinen sijoittelu: Kartoituskäynnin avulla voidaan varmistaa, että aurinkopaneelit sijoitetaan optimaalisesti, jolloin ne tuottavat mahdollisimman paljon energiaa.
 • Turvallisuus: Asiantuntijan tekemä tarkastus varmistaa, että katto ja sähköjärjestelmä ovat riittävän hyvässä kunnossa kantamaan aurinkopaneelit ja käsittelemään niiden tuottaman energian turvallisesti.
 • Kustannustehokkuus: Tarkka kartoitus auttaa välttämään mahdolliset ongelmat ja lisäkustannukset myöhemmin asennusprosessissa, mikä voi säästää merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Etäkartoitus vaihtoehtona

Monet aurinkopaneelien tarjoajat mainostavat ilmaisia kartoituskäyntejä, mutta todellisuudessa nämä käynnit eivät ole täysin ilmaisia. Niiden kustannukset on piilotettu järjestelmän loppuhintaan, mikä nostaa kokonaiskustannuksia. Etäkartoitus ei ainoastaan tarjoa taloudellisia ja ajallisia säästöjä, vaan se voi myös parantaa koko asennusprosessin tehokkuutta ja luotettavuutta. Tämä tekee siitä erinomaisen asiakaslähtöisen ratkaisun, joka vastaa nykyajan tarpeisiin ja odotuksiin. Kaiken lisäksi turhia kilometrejä säästyy, kun ei tarvitse kiertää useampaan kertaan autolla.

Aurinkopaneeleiden Asennus Hivolta

Kuvassa näkyy moderni, pienikokoinen talo, jonka katolla on aurinkopaneeleita. Talo sijaitsee vehreässä naapurustossa, ja pihassa on Volkswagen ID.4:ää muistuttava auto. Tämä kuva havainnollistaa Hivon tarjoamia aurinkopaneeliasennuksia, jotka ovat saatavilla useilla paikkakunnilla.

Hivo tarjoaa kattavia aurinkopaneeleiden asennuspalveluja Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Meidän ratkaisumme on suunniteltu maksimoimaan aurinkoenergian hyöty ja vähentämään sähkökustannuksia. Olitpa missä tahansa näistä kaupungeista, voit luottaa Hivoon aurinkopaneelijärjestelmäsi asennuksessa.

**Ota yhteyttä ja selvitä, miten Hivo voi auttaa sinua siirtymään vihreään energiaan aurinkopaneeleiden asennuksella Jyväskylässä, Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä!

2. Ilmaiset kartoituskäynnit: mitä ne oikeasti maksavat?

Ilmaisten kartoituskäyntien harhaanjohtavuus

Monet aurinkopaneelien tarjoajat mainostavat ”ilmaisia” kartoituskäyntejä houkutellakseen asiakkaita. Tämä markkinointitaktiikka voi vaikuttaa houkuttelevalta, mutta todellisuudessa nämä käynnit eivät tietenkään ole täysin ilmaisia. Usein nämä ilmaiskäynnit ovat osa suurempaa strategiaa, jossa niiden kustannukset sisällytetään järjestelmän kokonaishintaan. Oletko miettinyt, miksi saisit ilmaisen konsultin käymään talossasi kertomassa parhaan mahdollisen vaihtoehdon sinulle?

Kuinka kartoituskäynnin hinta piilotetaan aurinkopaneelipaketin loppuhintaan?

Sinulle ”ilmainen kartoituskäynti” ei ole kuitenkaan aurinkopaneelin myyjälle ilmainen ja heidän tarkoituksenaan on kuitenkin tehdä voittoa myymistään tuotteista ja palveluista. Otetaan esimerkiksi auton myynti. Osa automerkeistä myy autojaan pelkästään netistä. Näitä autoja saat ostettua myös huomattavasti verrattaviin autoihin edullisemmin, koska yksinkertaisesti niiden myyminen on heille sen verran edullisempaa, kuin tulla ns. fyysisesti kartoittamaan, mikä auto sinulle sopii.

Vaikka voidaan argumentoida, että fyysisellä kartoituksella voidaan saavuttaa parempia tuloksia, niin nyky teknologialla etäkartoitus on monilla mittareilla parempi vaihtoehto, joita käsittelemme kohta. Fyysisessä kartoituksessa et menetä ainoastaa turhaan rahaasi, koska hintaan ei kuitenkaan sisälly sinun käyttämä aikasi. Paljon sinun ”vapaa aikasi” maksaa?

Rehellinen vertailu: Mitä todella maksat ilmaisen kartoituskäynnin valitessasi

En usko, että kukaan odottaisi saavansa täysin ilmaista palvelua mutta tarkoituksena on herättää kysymys siitä, miksi kartoituskäyntejä tehdään vielä vuonna 2024? Kun vertaillaan kartoituskäyntiä etäkartoitukseen, on tärkeää huomioida nämä seikat:

Ilmaiset Kartoituskäynnit:

 • Kustannukset: Kustannukset sisällytetään aurinkopaneelijärjestelmän hintaan, mikä tekee järjestelmästä kalliimman.
 • Aika ja vaiva: Asiantuntijan fyysinen käynti voi viedä aikaa ja vaatia joustavuutta aikataulujen suhteen, joka taas vie asiakkaan aikaa täysin turhaan.

Etäkartoitus:

 • Kustannukset: Ei siltikään täysin ilmainen mutta sisältyy kiinteään hintaan. Useita satoja euroja edullisempi kuin perinteinen kartoituskäynti, koska matkakustannuksia ja aikakuluja ei ole.
 • Aika ja vaiva: Voidaan suorittaa nopeasti ja joustavasti, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 • Hinta: Läpinäkyvä kustannusrakenne, jossa ei ole piilokustannuksia.
 • Laadukkuus: Saamme etäkartoituksella kertoitettua kaiken tarvittavan, jotta voimme suositella parasta kiinteistöön sopivaa aurinkopaneelikenttää.

Etäkartoituksen etuna on myös se, että sen avulla voidaan käyttää edistyneitä teknologioita, kuten satelliittikuvia ja 3D-mallinnusta, mikä voi tarjota erittäin tarkkoja arvioita kiinteistön soveltuvuudesta aurinkopaneeleille. Tämä tekee prosessista tehokkaamman ja asiakkaalle parhaimman mahdollisen lopputuloksen maksamatta turhista käynneistä. Meille ei ole tärkeintä, että saamme myytyä aurinkopaneeleita vaan tyytyväinen asiakas.

3. Etäkartoitus: Tehokas ja paras vaihtoehto

Mitä etäkartoitus tarkoittaa ja miten se toimii?

Etäkartoitus on moderni ja tehokas menetelmä aurinkopaneelien kartoitukseen, joka hyödyntää kehittyneitä teknologioita arvioidakseen kiinteistön soveltuvuuden tietylle aurinkopaneelijärjestelmälle. Etäkartoituksessa käytetään satelliittikuvia, 3D-mallinnusta ja asiakkaan kanssa käytyä keskustelua, jotta asiantuntijat voivat tehdä tarkan arvioinnin ilman fyysistä vierailua kohteessa. Esimerkiksi IS uutisoi viime keväänä siitä, kuinka ”Vain 11 prosenttia Tukesin tarkastamista asennuksista oli sellaisia, joissa ei havaittu turvallisuuteen merkittävästi vaikuttaneita puutteita.”Kartoituksessa ja toteutuksessa on otettava huomioon turvallisuus ennen kaikkea ja myös tämä on yksi syistä, miksi teemme kartoitukset etänä nykyaikaisilla teknologiolla.

Etäkartoitusprosessi etenee seuraavasti:

 1. Tietojen Keruu: Asiakas toimittaa perustiedot kiinteistöstään, kuten osoitteen ja katon mitat.
 2. Satelliittikuvat ja 3D-mallinnus: Asiantuntijat käyttävät satelliittikuvia ja 3D-mallinnustyökaluja tarvittaessa analysoidakseen kiinteistön katon suuntausta, kaltevuutta ja mahdollisia varjostavia esteitä.
 3. Energiantuotantoarvio: Näiden tietojen perusteella lasketaan aurinkopaneelien potentiaalinen energiantuotanto.
 4. Raportin Laadinta: Asiakas saa raportin, jossa on suositukset aurinkopaneelien määrästä, sijoittelusta ja odotetusta tuottavuudesta.

Miksi valita etäkartoitus?

Etäkartoitus ei ole ainoastaan paras tapa säästää rahaa ja saada investointia kannattavammaksi jo heti kättelyssä. Säästät etäkartoituksella aikaa itsellesi ja perheellesi. Kartoituksen tarkkuuden puolesta nykyisillä menetelmillä saadaan perustellumpi päätös kuin yhden asiantuntijan mielipide. Kaiken lisäksi tämä on paljon helpompi tehdä kotisohvalta, eikä tarvitse päästää tuntemattomia sisään.

Etäkartoituksen etuja:

 • Kustannussäästöt: Etäkartoitus on huomattavasti edullisempi, koska se eliminoi asiantuntijan matkakustannukset ja ajankäytön. Tämä kustannussäästö voidaan siirtää suoraan asiakkaalle, mikä tekee aurinkopaneelijärjestelmän kokonaiskustannuksista edullisemmat.
 • Ajan säästö: Etäkartoitus voidaan suorittaa nopeasti ja joustavasti. Tyypillisesti kartoitukseen kuluu asiakkaalta n. 10 minuuttia. Asiakkaan ei tarvitse odottaa sopivaa vierailuaikaa, mikä nopeuttaa koko prosessia. Tämän lisäksi paneelijärjestelmä pystytään toimittamaan ja asentamaan nopeammin.
 • Tarkkuus: Käyttämällä edistyneitä teknologioita, kuten satelliittikuvia ja 3D-mallinnusta, etäkartoitus voi tarjota erittäin tarkkoja arvioita kiinteistöön soveltuvasta järjestelmästä. Tämä varmistaa, että kaikki tiedot perustuvat ajantasaiseen ja tarkkaan analyysiin.
 • Itsevarmuus ja Riippumattomuus: Etäkartoituksen avulla asiakas voi tehdä päätöksen rauhassa ja perusteellisesti harkiten, ilman että myyjä on fyysisesti paikalla vaikuttamassa päätökseen. Tämä lisää asiakkaan luottamusta ja itsenäisyyttä päätöksenteossa.
 • Planeettakestävyys: Kaiken lisäksi ratkaisu säästää luontoa ja tekee aidosti ratkaisusta planeettakestävämmän vaihtoehdon. Emme häiritse asiakasta turhaan ja teemme paneeljärjestelmän valmiiksi kerralla.

Kuinka etäkartoitus voidaan suorittaa onnistuneesti?

Etäkartoituksen onnistuminen edellyttää yhteistyötä asiakkaan ja Hivon välillä:

 1. Selkeät ja Tarkat Tiedot: Asiakkaan tulee toimittaa mahdollisimman tarkat tiedot kiinteistöstään. Tämä auttaa asiantuntijoita tekemään tarkan analyysin. Esimerkiksi Hivolla, tarvitsemme asiakkaalta seuraavat tiedot, perus tietojen lisäksi:
  • Kuva sähkökeskuksesta
  • Katon materiaali
  • Vuosittainen sähkön kulutus (kW/h)
  • Katon mitta
  • Lappeen suunta
  • Mahdolliset esteet
 2. Teknologia: Hivo käyttää tarkkoja satelliittikuvia ja kehittyneitä 3D-mallinnustyökaluja, varmistaakseen analyysin tarkkuuden.
 3. Yhteistyö: Kartoitusprosessi itsessään on selkeä ja nopea, joten asiakkaan ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja, jotain käymään ja tekemään kartoituksen. Olemme sähköasennuskumppani ja haluamme toteuttaa asiakkaan toiveet aurinkopaneeleihin liittyen.
 4. Asiantuntijan Arvio: Lopuksi, Käymme yhdessä tai viestitysten analyysin läpi ja annamme tuloksen siitä minkälainen paneelikenttä asiakkaalle sopisi. Asiakas saa myös käyttöönsä varauskalenterin, jonka avulla asiakas voi varata asennuspäivän.

Etäkartoitus tarjoaa modernin ratkaisun aurinkopaneelijärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen. Se yhdistää kustannustehokkuuden, ajan säästön ja teknologisen tarkkuuden, mikä tekee siitä parhaan vaihtoehdon aurinkopaneeleita hankkiessa.

Yhteenveto

Aurinkopaneelien kartoitus on ensimmäinen ja olennainen vaihe hankinnassa, sillä se varmistaa paneelien optimaalisen sijoittelun ja turvallisuuden. Monet yritykset tarjoavat ilmaisia kartoituskäyntejä, mutta nämä eivät ole täysin ilmaisia – niiden kustannukset piilotetaan aurinkopaneelijärjestelmän loppuhintaan, mikä nostaa kokonaiskustannuksia.

Etäkartoitus tarjoaa tehokkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteiselle kartoituskäynnille. Se hyödyntää kehittyneitä teknologioita, kuten satelliittikuvia ja 3D-mallinnusta, tarjoten tarkkoja arvioita kiinteistön soveltuvuudesta ilman fyysistä käyntiä. Etäkartoituksen edut ovat kustannussäästöt, ajan säästö ja tarkkuus, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Lisäksi se mahdollistaa asiakkaalle itsenäisemmän ja harkitumman päätöksenteon ilman ulkopuolista painostusta.

Meidän kauttamme tehty etäkartoitus on maksuton, jos et päädy ottamaan paneeleja meiltä. Mikäli päädyt, sisältyy etäkartoituksen kustannus jo ennestään meidän kiinteään hintaan. Tämä tekee ratkaisusta reilun ja läpinäkyvän asiakkaalle.

Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisää tietoa aurinkopaneelien kartoituskäynneistä ja asennuksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *