eWatt X Hivo yhteistyöhön⚡️

Olemme erittäin ylpeitä ilmoittaaksemme uudesta yhteistyöstä eWatin ja Hivon välillä. Yhteistyömme kautta tulemme palvelemaan asiakkaitamme kohti turvallista, kestävää ja energiatehokkaampaa sähkönkäyttöä niin kodeissa että yrityskiinteistöissä. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä sähkölaskuissa. Sekä ennen kaikkea turvallisempaa elämistä.

eWatt on tunnettu innovatiivisista lämmitysratkaisuistaan, jotka tarjoavat turvallisen, sähköä säästävän ja vaivattoman tavan hallita kiinteistöjen energian käyttöä. Heidän  lämmitysautomaatio ratkaisunsa on suunniteltu vähentämään energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä tarjoten samalla älykkäitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kiinteistöjen hallintaan. Lue lisää, kuinka eWatt edistää energiatehokkaampaa maailmaa älykkäillä sähkö- ja lämmitys ratkaisuilla.

Hivo on tunnettu sähköalalla ekosysteemisestä toimintamallista, jossa loppukäyttäjä voi ostaa tuotteen suoraan valmistajalta kiinteän hintaan asennettuna. Hivo toimii alan edelläkävijöiden kanssa tarjoten parhaan palvelun parhaaseen hintaan. Sähkötöitä ostettaessa riski on aina ennen ollut ostajalla. Hinnat muotoutuvat työn edetessä ja asiakkaan on ollut vaikea tietää mitä saa ennen työn valmistumista. Hivo poistaa riskin asiakkaalta sähkötyötä ostettaessa läpinäkyvyydellä ja kiinteillä hinnoilla. Kokonaisvaltaiset palvelut ovat asiakkaalle helppoja hankkia suoraan verkon kautta.

Tämän yhteistyön myötä pyrimme rakentamaan kestävämpää sähkönkäyttöä, edistämään vastuullista energiankäyttöä ja tukemaan kuluttajia sekä yrityksiä tehokkaampaan sähkönkäyttöön. Ennenkaikkea tulemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä innovatiivisempia ratkaisuja yritysten ja kotien sähköjärjestelmiin.

”Yhteistyö Hivon kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia palveluita. Yhteinen arvopohja lisää luottamusta ja yhteistyön avulla pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat aina laadukasta palvelua kaikkialla Suomessa. Kiitokset Aleksille yhteistyön rakentamisesta ja eWatt asennuskumppanuudesta.” Toteaa eWatt Smart Power Systems Oy:n toimitusjohtaja Timo Saarinen.

”Kiitän Timoa luottamuksesta palveluitamme kohtaan. On todella hienoa käynnistää yhteistyö eWattin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa meille loistavan mahdollisuuden toimia alan edelläkävijän kanssa, sekä mahdollisuuden olla osaltamme edistämässä planeettakestävämpää energian käyttöä.” Toteaa Hivo:n yrittäjä Aleksi Valkonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *